top of page
gradient_edited.jpg

Revolutionize Tomorrow with Product Innovation Today!

Bij Conversation Studio hebben wij een missie om de wereld te veranderen met frisse perspectieven en creatieve oplossingen met behulp van consumenteninzichten voor productinnovatie. Onze passie drijft ons om elke dag beter te maken voor jou, je klanten en de planeet. We geloven in de kracht van innovatie om producten te leveren die er toe doen.

Herken je dit?

  • Heb je moeite om waardevolle producten of diensten te ontwikkelen? We begrijpen dat het bepalen van wat echt belangrijk is voor je klanten een puzzel kan zijn. Laat ons je helpen om de unieke verkooppunten voor elk van je producten te ontdekken.

  • Op zoek naar het volgende grote idee? Als je overweldigd wordt door talloze ideeën en concepten, staan we klaar om je te helpen de diamanten van het ruwe te scheiden door onze expertise in marktonderzoek.
    Data-gedreven, maar heb je richting nodig? We weten dat data kostbaar is, maar het zijn bruikbare consumenteninzichten die het echte verschil maken. Laat ons je waardevolle data vertalen naar een routekaart voor succes, waardoor je productinnovatie verder wordt versterkt.

  • Je doelgroep, hun geheimen: Je kent je doelgroep, maar het begrijpen van hun verlangens en behoeften kan een uitdaging zijn. Met consumenteninzichten zijn we hier om het pad te verlichten voor het creëren van boeiende marketingcampagnes die resoneren.

Waarom voor ons kiezen?

We zijn niet jouw typische onderzoeksbedrijf. We zijn een team van gepassioneerde vernieuwers die de status quo uitdagen. Ons doel?  Jou helpen producten te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Onze focus ligt op jouw visie voor productinnovatie; of het nu groot of klein is, we willen dat je je richt op wat belangrijk is - een positieve impact maken.


Klaar om je mogelijkheden te verkennen? Plan een halfuur in met Edo de Haas.

"There are few insight professionals who understand the real business question so quickly and bring the right insights through pragmatic consumer research." - Klaas Kroezen 

We We Do: 

Het begrijpen van je markt:

  • Blijf altijd een stap voor. Duik diep in consumenteninzichten, ontdek hun pijnen, voordelen en merkpercepties. Met onze expertise in marktonderzoek en productinnovatie navigeer je met precisie en duidelijkheid door de markt.

 

Kansen ontdekken:

  • Innovatie is ons speelveld. Onze diensten ontsteken je creativiteit, onthullen de meest impactvolle productvoordelen en verfijnen je boodschap voor maximaal effect. We zijn hier om je te helpen verse, baanbrekende kansen te ontdekken om je productinnovatie te verbeteren.

 

Oplossingen prioriteren:

  • We zijn er helemaal voor om je te helpen de juiste keuzes te maken. Van productconcepten tot prijsstrategieën, we bieden de tools en inzichten om te begrijpen wat echt resoneert met je publiek.

Team members of The Conversation Studio

About Us

In 2018, lanceerden we Conversation Studio met één doel voor ogen: a world without 'crappy products.' 

Praktisch gezien betekent dit dat ideeën, producten en diensten toegevoegde waarde moeten bieden aan gebruikers en tegelijkertijd milieuvriendelijk moeten zijn. Met dit in gedachten is ons team toegewijd aan het ondersteunen van merken bij het optimaliseren en ontwikkelen van waardeproposities en marketingcommunicatie met een klantgerichte mindset.

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep hoogopgeleide professionals, gekenmerkt door diverse achtergronden maar samengebracht door hun passie voor consumentenonderzoek.

Our Clients Say

"Conversation Studio provides exactly what our marketing teams need – they deliver fast, flexible, and valuable consumer research that helps us make the right decisions."

Consumer & Market Intelligence Manager,

Heineken 

Frequently Asked Questions 

1. Hoe voert u zo snel onderzoek uit?

2. Hoeveel vragen kunnen we stellen aan ons doelpubliek?

3. Hoe identificeert u ons doelpubliek?

4. Hoe verschilt Conversation Studio van grotere, bekende onderzoeksbureaus?

5. Wat zijn de kosten van het uitvoeren van onderzoek met Conversation Studio?

6. Behandelt u de vertaling van enquêtevragen?

7.Biedt u ook kwalitatief onderzoek aan?

8. Kan ik Conversation Studio inschakelen voor een zakelijke doelgroep (B2B)?

9. Worden de onderzoeksresultaten openbaar gemaakt?

Ons ervaren team bij Conversation Studio heeft onze processen en technologieën verfijnd om snelle, maar hoogwaardige consumenteninzichten te garanderen.

We ontwerpen enquêtes met de consument in gedachten, houden ze kort en boeiend, en ze duren slechts 5-10 minuten om in te vullen. We gebruiken een mix van open vragen en gesloten vragen, zodat elke vraag telt.

We werken samen met verschillende gecertificeerde nationale en internationale panelproviders die de doelgroepen selecteren en onze enquêtes naar hen distribueren.

In tegenstelling tot grote onderzoeksbureaus zijn wij een boetiekbureau dat zich richt op gepersonaliseerde en aanpasbare onderzoeksdiensten. Bij Conversation Studio krijgt u direct toegang tot onze experts en resultaten die zijn aangepast aan uw behoeften.

Onze prijzen variëren op basis van de complexiteit en omvang van het onderzoek, met transparante opties voor uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een gratis consult om meer te weten te komen.

Ja, wij bieden professionele vertaaldiensten voor enquêtevragen in meerdere talen om nauwkeurigheid en begrip te waarborgen.

Absoluut! Naast kwantitatief onderzoek bieden wij kwalitatieve methoden zoals interviews en focusgroepen, waarbij onze aanpak wordt afgestemd op uw onderzoeksdoelstellingen.

Wij werken met zowel B2C- als B2B-doelgroepen, met flexibele benaderingen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Wees gerust, uw onderzoeksresultaten blijven vertrouwelijk, waarbij de privacy en gegevensbescherming van onze klanten worden gerespecteerd

Book an Appointment

Schedule a meeting with Edo de Haas.

 If there are no available slots, please contact us.

bottom of page